Wie wint de laatste cross?

Beste crossloper en crossloopster,

Op zaterdag 9 maart zal de Hessenheemcross plaatsvinden, de laatste crossloop van het SNS CrossCircuit van het Oosten 2.0.

Op deze finaledag worden de prijzen verdeeld. Op enkele afstanden en bijbehorende leeftijdsklasse is de winnaar van het overal klassement al bekend maar wordt er nog volop gestreden voor plek 2 en 3. Maar zoals een finale hoort te zijn is het bij de andere afstanden nog lang niet zeker wie op het hoogste podium komt te staan. Hoe is de vorm van de dag, ben ik wel in topconditie en wat doet mijn collega hardloper. Spannend tot de laatste meter.

De start- en finish van de Hessenheemcross is tegenover het zwembad “de Vijf Heuvels” aan de Potdijk 5 te Markelo.
Het wedstrijd secretariaat is bij het openlucht theater “de Kösterskoele”. Dit is nabij het zwembad en de start – finish locatie. Je kunt hier gebruik maken van de toiletten en de kleedkamer.
Ook kun je op deze locatie je startnummer ophalen en indien besteld ligt hier ook het T-shirt van het SNS CrossCircuit van het Oosten 2.0 voor je klaar.

Wedstrijden:
We beginnen zaterdag 9 maart om 13.00 uur met de 10 kilometer. Na deze wedstrijd start om 14.15 uur de 2,5 km crossloop. Vervolgens de 1,5 km om 14.30 uur en 14.45 uur voor de verschillende leeftijdsklassen.
Om 15.00 uur start de laatste, maar zeker niet de minste afstand, de 5 kilometer.

Parcours:
Het parcours voor de 5 en 10 km is een ronde van 2,5 km. De 1,5 km is 3 rondes van 500m, dus dit is goed te volgen voor het publiek.

Informatie:
We zien u graag aan de start, u kunt zich tot een kwartier voor de start van de Hessenheemcross nog digitaal inschrijven via www.mijninschrijving.nl.

Voor meer informatie, starttijden, locatie, parkeren etc. verwijzen we u naar de website:
Hessenheemcross 9 maart 2024 – Atletiekvereniging Goor ’75 (avgoor.nl)