Stel je hardloop hart in op de Valentijnscross!

Op Zaterdag 10 februari a.s. staat de 4e cross van het SNS Crosscircuit van het Oosten 2:0 op het programma, namelijk de A.V.T Valentijnscross.

Deze cross wordt al jaren georganiseerd door Atletiek vereniging Twenterand. Mede door de hulp van een grote aantal vrijwilligers en sponsoren, zijn we al jaren in staat om er een leuke en uitdagende Valentijnscross van te maken.

De cross vindt plaats op en gedeeltelijk rond het Recreatiepark Het Lageveld te Wierden. Letterlijk en figuurlijk zie je al hoeken en gaten van het recreatiepark, waardoor het een leuke afwisselende uitdagende parcours is uitgezet. Alles facetten van een cross, en wat een cross zo leuk maakt, kom je op dit parcours tegen.

Afgelopen maanden heeft het heel veel geregend, waardoor de waterplas op Het Lageveld  heel hoog staat, maar door laatste aanpassingen aan het parcours, hou je droge voeten!

Er is voldoende parkeergelegenheid ( gratis), dus volg de borden, naar de parkeerplaats. Op de parkeerplaats vindt je borden, die je leiden naar de start/finish en ook kleedgelegenheid. Tevens kun je daar  je startnummer halen en laten scannen voor de “losse” lopers .

Let op ! je kan alleen je on-line inschrijven op mijninschrijving.nl en uiterlijk 30 minuten voor de start van de desbetreffende afstand.

Start tijden :

  • 10 km   ( 2 ronden)                            13.00uur
  • 2,5 km  ( 1 ronde)                               14.15 uur
  • 1,5km   ( jeugd t/m 9jaar)             14.30 uur
  • 1,5 km ( jeugd 10 t/m 12 jaar)     14.45 uur
  •  5 km     ( 1 ronde )                              15.00 uur

Het parcours voor de 10 en 5 km , is een ronde van ca 5,2 km

De 2,5 km is parcours op zichzelf. Het parcours voor de jeugd, beslaat een ronde die door de toeschouwers vanaf de start/ finish praktisch geheel is te volgen!

In Vriezenveen zeggen ze wel eens “mangs be’j te bange” ( vaak ben je te bang), dat is voor deze cross niet nodig, hij is voor iedereen te doen ( als je een beetje getraind bent). Dus stel je hardloop hart in deze zaterdag voor de A.V.T Valentijnscross, schrijf je in en doe mee op 1 van deze afstanden !

Tot zaterdag 10 februari a.s !

Sportieve groet,

Organisatie A.V.T Valentijnscross